Re: [htdig] Problem using local_urls


Subject: Re: [htdig] Problem using local_urls
From: Jeremy Lyon (jxlyon@uswest.com)
Date: Fri Nov 17 2000 - 13:22:55 PST


I got it working. I had to remove the old database and make a new one.

Thanks!!!!

Gilles Detillieux wrote:

> According to Jeremy Lyon:
> > I am running htdig 3.1.5 and I'm trying to use local_urls. It seems to
> > be working fine, except it is not crawling through the pages. I only
> > get the index.html. Any ideas??? Here is my conf file.
> >
> > local_urls:
> > https://ecom.uswest.com/redaction/test/=/apps/redaction/current
> > /docs/test/
> > local_urls_only: true
> > start_url:
> > `/export/web/esearch/current/sites/ecom/redaction/site.lst`
> > #limit_urls_to:
> > `/export/web/esearch/current/sites/ecom/redaction/site.lst`
> > limit_normalized: .uswest.com .uswest.net .qwest.com
> > .qwest.net
>
> I assume this was because you were trying to use https URLs before
> applying the SSL patch. I don't know how well the SSL patch fits in
> with the local_urls handling, but theoretically the two should be pretty
> independent of each other.
>
> --
> Gilles R. Detillieux E-mail: <grdetil@scrc.umanitoba.ca>
> Spinal Cord Research Centre WWW: http://www.scrc.umanitoba.ca/~grdetil
> Dept. Physiology, U. of Manitoba Phone: (204)789-3766
> Winnipeg, MB R3E 3J7 (Canada) Fax: (204)789-3930


------------------------------------
To unsubscribe from the htdig mailing list, send a message to
htdig-unsubscribe@htdig.org
You will receive a message to confirm this.
List archives: <http://www.htdig.org/mail/menu.html>
FAQ: <http://www.htdig.org/FAQ.html>



This archive was generated by hypermail 2b28 : Fri Nov 17 2000 - 13:30:30 PST