[htdig] internal server error on new install on Solaris (tried the FAQ already)


Subject: [htdig] internal server error on new install on Solaris (tried the FAQ already)
From: Dean Flanders (deanf@fmi.ch)
Date: Thu Nov 09 2000 - 05:20:03 PST


I have looked at the FAQ and tried every scenario to fix this problem.
However, when I go to do the “get” from the form, I always get “internal
server error”.

Here are the details:
- this is a brand new installation of htdig
- Solaris 2.6
- libstdc++.so.2.8.1.1 (I have tried to make sure it’s in the web servers
path)
- gcc version 2.95.2 19991024 (release)
- htdig-3.1.5
- it works from the command line (see below)
- I have checked all my cgi configs and it works fine, this was done by
putting other programs in called htsearch and they worked fine.
- Netscape 3.6

ERROR FROM NETSCAPE ERROR LOG
[09/Nov/2000:13:30:27] failure (13434): for host 172.28.229.63 trying to
/cgi-bin/htsearch, cgieng_scan_headers reports: the CGI program
/opt/suitespot/cgi-bin/htsearch did not produce a valid header (program
terminated without a valid CGI header. Check for core dump or other abnormal
termination)

WEB PAGE ERROR
HTTP 500 - Internal server error
Internet Explorer

OUTPUT FROM COMMAND LINE
# ./htsearch
Enter value for words:
Enter value for format:
Content-type: text/html

<html><head><title>No match for ''</title></head>
<body bgcolor="#eef7ff">
<h1><img src="/htdig/htdig.gif">
Search results</h1>
<hr noshade size="4">
<h2>No matches were found for ''</h2>
<p>
Check the spelling of the search word(s) you used.
If the spelling is correct and you only used one word,
try using one or more similar search words with "<b>Any</b>."
</p><p>
If the spelling is correct and you used more than one
word with "<b>Any</b>," try using one or more similar search
words with "<b>Any</b>."</p><p>
If the spelling is correct and you used more than one
word with "<b>All</b>," try using one or more of the same words
with "<b>Any</b>."</p>
<hr noshade size="4">
<form method="get" action="">
<font size="-1">
<input type="hidden" name="config" value="">
<input type="hidden" name="restrict" value="">
<input type="hidden" name="exclude" value="">
Match: <select name="method">
<option value="and" selected>All
<option value="or">Any
<option value="boolean">Boolean
</select>

Format: <select name="format">
<option value="builtin-long">Long
<option value="builtin-short">Short
</select>

Sort by: <select name="sort">
<option value="score" selected>Score
<option value="time">Time
<option value="title">Title
<option value="revscore">Reverse Score
<option value="revtime">Reverse Time
<option value="revtitle">Reverse Title
</select>

<br>
Refine search:
<input type="text" size="30" name="words" value="">
<input type="submit" value="Search">
</select>
</font>
</form>
<hr noshade size="4">
<a href="http://www.htdig.org/">
<img src="/htdig/htdig.gif" border="0">ht://Dig 3.1.5</a>
</body></html>

Anyone have clue? Any debugging tips I should try?

Thanks!

Dean

------------------------------------
To unsubscribe from the htdig mailing list, send a message to
htdig-unsubscribe@htdig.org
You will receive a message to confirm this.
List archives: <http://www.htdig.org/mail/menu.html>
FAQ: <http://www.htdig.org/FAQ.html>



This archive was generated by hypermail 2b28 : Thu Nov 09 2000 - 05:41:54 PST