RE: [htdig] Probs. with netscape


Subject: RE: [htdig] Probs. with netscape
From: Michael Caplan (grrrl@tao.ca)
Date: Mon Nov 06 2000 - 16:28:49 PST


ct and "creep",

Brilliant! I forgot to close my table in the footer.

Thank you!

Michael Caplan

-----Original Message-----
From: Chris Tubutis [mailto:chris@broadband.att.com]
Sent: Monday, November 06, 2000 7:25 PM
To: grrrl@tao.ca
Cc: htdig@htdig.org
Subject: Re: [htdig] Probs. with netscape

On 6 Nov, Michael Caplan wrote:
> Hello,
>
> I recently installed htdig. It is working great when used
> via Internet Explorer, but when I use Netscape to issue a
> query, i get a blank screen. Reading through the FAQ and
> the mailing list archive, I came across info on the
problems
> with using the "restrict" field in the search form with a
> value of "". I have modified my restrict field to not
> include any blanks, but still no luck. Also, the FAQ
> mentions that the netscape bug should result in the no
> matches page being displayed. What gets returned with a
> netscape query is nothing.

Have you by chance modified the HTML that makes up the
output of an
htdig query? The reason I ask is, Netscape has had a
long-standing
"feature" wherein nothing will be rendered/displayed if your
HTML code
is missing an end-table (</table>) tag where there should be
one. Could
this be what's wrong? Try submitting a query to htdig and
wait for
"nothing" to come back. View the source to the "empty" page.
If I'm
understanding your problem correctly, I kinda suspect the
answer to it
will be evident somewhere near the bottom of the code....

ct

------------------------------------
To unsubscribe from the htdig mailing list, send a message to
htdig-unsubscribe@htdig.org
You will receive a message to confirm this.
List archives: <http://www.htdig.org/mail/menu.html>
FAQ: <http://www.htdig.org/FAQ.html>



This archive was generated by hypermail 2b28 : Mon Nov 06 2000 - 16:38:11 PST