Re: [htdig] unknown locale, but really strange, not the normal problem


Subject: Re: [htdig] unknown locale, but really strange, not the normal problem
From: Gilles Detillieux (grdetil@scrc.umanitoba.ca)
Date: Wed May 10 2000 - 14:06:26 PDT


According to Albert Kasper:
> It is RedHat 6.1 on my side, too, sorry for the typo.
> The line is exactly
> "locale: de_DE"
>
> (no trailing spaces).
>
> Maybe there is some special place where the line has to be inserted (e.g.
> first ilne, below a certain command, ...)?

Based on some of the paths in the htdig.conf you sent me, I'm going
to assume you installed htdig from an RPM. Further, it would seem you
installed the wrong one! If you installed htdig-3.1.5-0.i386.rpm, you
didn't follow the instructions in the README file that accompanies them.
This latter RPM was built on a Red Hat 4.2 system, with libc5 - the same
libc with a locale implementation that doesn't work. You need to install
htdig-3.1.5-0glibc21.i386.rpm on glic 2.1 based systems like Red Hat 6.x.

-- 
Gilles R. Detillieux              E-mail: <grdetil@scrc.umanitoba.ca>
Spinal Cord Research Centre       WWW:    http://www.scrc.umanitoba.ca/~grdetil
Dept. Physiology, U. of Manitoba  Phone:  (204)789-3766
Winnipeg, MB  R3E 3J7  (Canada)   Fax:    (204)789-3930

------------------------------------ To unsubscribe from the htdig mailing list, send a message to htdig-unsubscribe@htdig.org You will receive a message to confirm this.



This archive was generated by hypermail 2b28 : Wed May 10 2000 - 11:54:02 PDT