[htdig] Database Data not getting displayed ...


Michael Reutlinger (mulchi@arago.de)
Wed, 23 Jun 1999 13:52:36 +0200 (METDST)


 Hello,

  another day another question ;)))

  I made a complete new Database for our Webserver.
  All Files which are important to me had been seen
  by the engine (well not only once, but thats
  another problem ;) )

  But if i try to do a search i only get the Files from
  one Server part for example only the data from
  /subtree/x

  but everything from the tree
  /subtree/y doesn't get referenced in the search
  result !

  I don't know why, cause htdig -v reportet, that
  the files unter /subtree/y got indexed by htDig ...

Mit freundlichen Gruessen

  Michael R. Reutlinger

--
      o-------------------------------------------------------o
      ! arago,                          Michael R. Reutlinger !
      ! Institut fuer komplexes         Project Management    !
      ! Datenmanagement GmbH            eMail: mulchi@arago.de!
      ! Fichtestr. 12                                         !
      ! 60316 Frankfurt am Main         http://www.arago.de   !
      ! Tel: +49-69-40568-0             Fax: +49-69-40568-111 !
      o-------------------------------------------------------o

------------------------------------ To unsubscribe from the htdig mailing list, send a message to htdig@htdig.org containing the single word "unsubscribe" in the SUBJECT of the message.



This archive was generated by hypermail 2.0b3 on Wed Jun 23 1999 - 04:18:59 PDT